Vabilo na piknik

                                          

                                            VABILO   

na družabno srečanje  članov društva v soboto 27.6.2020 Vabimo vas na tradicionalno družabno srečanje v soboto 27. junija v Lovski koči pod Vranjim vrhom s pričetkom ob 15.00 uri. Ker so nekateri člani tudi lovci bo ponudba golaža obogatena z divjačino. Cilj druženja je medsebojno spoznavanje, izmenjava izkušenj in sproščen razgovor. Na srečanje vabimo tudi predstavnika občine Šentilj, ČZD Maribor, predstavnike sosednjih ČD, LD Paloma in prijateljskega čebelarskega društva iz Murecka (Avstrija). 

 

Lovcem se bomo za gostoljubje oddolžili s kozarcem medu ali steklenico dobre kapljice. Naše vrle čebelarke in žene čebelarjev bodo poskrbele za sladke prigrizke, za ostalo pa aktivisti in prijatelji našega društva. Proti večeru se bomo lahko okrepčali z dobrotami iz žara. Za pokrivanje materialnih stroškov bodo prispevali udeleženci, ki so naši člani  5 €/osebo.

 

Prosimo, da potrdite svojo udeležbo na telefon 031/261 884 (Jože Bauman). Kličite tudi, če potrebujete dodatne informacije v zvezi z dogodkom.

 

Nasvidenje in naj medi!

 

Jožef Bauman

 predsednik ČD 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.