Vabilo

Pozdravljeni člani in članice čebelarske družine Velka-Sladki Vrh!

Po dveh letih “zime” bo v Celju spet odprt čebelarski sejem Apislovenija, kjer bomo imeli možnost ugodnega nakupa čebelarske opreme in poslušanja zanimivih predavanj.
Pogoj PCT za obisk sejma več ni obvezen.

Čebelarska družina Velka-Sladki Vrh zato organizira prevoz z avtobusom v soboto 12.ga marca.
Pot avtobusa se začne na Zg. Velki ob 7.uri zjutraj in se tam tudi konča ob 18. uri zvečer.

Vsem članom društva (redni, častni, invalidi, dijaki) in njihovim partnerjem/partnerkam, ki se bodo udeležili sejma, bo društvo krilo prevoz in vstopnico na sejem.

Zato bi naprošal vse zainteresirane člane, da mi do konca tega tedna v petek 3.marca pisno ( pkorosec@gmail.com) ali preko telefona (041-967-600) sporočite ali bi želeli iti na ta sejem, zato da okvirno ocenimo koliko mest na avtobusu lahko zapolnimo. Kdor še ne bo vedel, lahko tudi do nedelje.

Poleg tega pa bo to nedeljo 6. marca ob 9.uri prvi letošnji čebelarski debatni krožek, ki se bo odvil na sedežu društva. Pri tem se bodo vsem članom delila od društva najete majice z društvenim logotipom, zato vljudno vabljeni v največjem številu.
Krožka se bo s strani občine Šentilj prav tako udeležil g. Silvo Koder, ki vodi projekt sajenja medovitih rastlin na javnih občinskih površinah. 

Lep pozdrav in naj medi!
Peter Korosec
tajnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.